ВхатсАпп: 0086 18874822688

Е-маил: [емаил заштићен]

Све категорије
сидебаннер

Вести из компаније

Почетна> Вести > Вести из компаније

Прво пробајте самац! Слободна трговина Цхангсха област грађевинских машина коришћена опрема извоз процес пробно једно слетање

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 69

Чангша грађевинске машине користе опрему "море" направиле су нови искорак. Данас 16 комплета половних грађевинских машина и опреме полази из Чангше и извози се у 11 земаља као што су Узбекистан, Вијетнам и Египат. Ово означава званично слетање „пробног налога целог процеса извоза опреме половних грађевинских машина“ у области Чангша у зони слободне трговине Хунан. Очекује се да ће до краја ове године скала пробних налога достићи око 500 милиона јуана.

1

2

Пробна наруџба за извоз првих 16 половних грађевинских машина

У 10 часова ујутру, 16 половних грађевинских машина и опреме било је постројено и спремно за рад у бази опреме Висаста импорт анд екпорт Цо., ЛТД.

Висаста је спољнотрговинско предузеће специјализовано за извоз коришћене опреме грађевинских машина, са богатим искуством и купцем и техничком акумулацијом. Прва серија од 16 половних грађевинских машина и опреме, извозне вредности од 8 милиона јуана, укључујући Сани Хеави Индустри, Зоомлион бетонске пумпе, камионе за мешање, као и Сунвард интелигентни багер и друге врсте опреме. Стандарди испоруке задовољавају персонализоване потребе иностраних купаца у различитим регионима, укључујући поновну производњу и директну испоруку на лицу места. У целом процесу трансакције, кроз професионалну инспекцију опреме и приказ процеса одржавања путем Интернета, ефикасно решава забринутост купаца у иностранству о аутентичности квалитета опреме и поверењу у трансакцију.

У циљу промоције целог процеса слетања пробних налога за извоз половне опреме, блок аеродрома слободне трговине даје пуну улогу предностима лучке платформе и активно пружа предузећима царињење, финансирање и друге услуге. Јиан Веи, секретар Комисије за дисциплину и рад Аеродромске зоне слободне трговине, фокусираће се на кључне земље у изградњи предскладишта, међусобном признавању стандарда за половну опрему и другим тешким питањима у првом суђењу, како би помогао Чангша проглашава пилот градом за извоз половних грађевинских машина.

Глобални обим Плавог океана је 400 милијарди америчких долара

Тренутно су производи грађевинских машина ушли у „еру залиха“. Очекује се да ће до 2025. године годишњи обим трансакција глобалних половних грађевинских машина премашити 400 милијарди америчких долара, а обим трансакција кинеске коришћене грађевинске машинерије премашити 500 милијарди јуана. Тренутно, обим извоза нових грађевинских машина у Хунан чини око 25% националног обима извоза, али обим извоза половних грађевинских машина и опреме чини мање од 1% обима извоза нових машина у Хунан Покрајина, а годишњи извоз је мањи од 500 комплета.

Извозна цена два мобилна телефона је највећа, а то је камион пумпе за бетон Зоомлион од 52 метра. „Нова је 80 одсто после прераде и реновирања, а извозна цена је 700,000 јуана, док је цена истог модела око 2 милиона јуана. Диколн Тан задужен за особље Висаста представио, јаз од 1.3 милиона јуана за међународно тржиште је веома атрактиван. Земље "појаса и пута" тренутно имају јаку тржишну потражњу, а половне грађевинске машине имају широку перспективу у мору.

Тешко је проћи кроз тачку блокаде излаза половне опреме грађевинских машина

Иако је тржиште велико, извоз половних грађевинских машина суочава се са многим потешкоћама, болним тачкама и препрекама. Срж су три главна проблема процене и цене, тестирања и сертификације, пореског управљања, као и асиметрија информација о трансакцијама између купаца и продаваца, као и недостатак стандарда, пратећих објеката и канала.

„Од великог је значаја отворити нови колосек за развој, освојити командне висине индустрије и савладати водећу моћ за отварање блокада и потешкоћа у извозној индустрији половних грађевинских машина. Хао Ванг, члан Партијског радног комитета зоне слободне трговине Чангша и заменик директора Управног одбора, представио је да је 30. септембра покренут пилот програм целог процеса извоза половне опреме грађевинских машина у област Чангша. Пуштена је пилот зона слободне трговине у Кини (Хунан). Кроз одређену скалу пилот налога, једно по једно решење ће се проучавати како би се истражило формирање система политике извоза коришћене опреме грађевинских машина и формирала институционална предност у области Чангша. Реализовати индустријску агломерацију.

„Овај пробни налог се фокусира на процену цена, опреме локалних путева и друга питања. Хао Ванг је представио, следећи корак ће бити у „платформи, изгради базу, изгради систем“. Цхангсха Ареа ће планирати да изгради свеобухватну платформу за услуге са функцијама као што су инспекција, тестирање, евалуација и цене. Промовисати изградњу базе за прераду половних грађевинских машина; Тежите за подршку националној институционалној политици, постепено реализујте извоз грађевинске машинерије која се користи за изградњу стопе милијарди нивоа стратешког циља индустрије.


Вруће категорије