ВхатсАпп: 0086 18874822688

Е-маил: [емаил заштићен]

Све категорије
сидебаннер

Вести из компаније

Почетна> Вести > Вести из компаније

Воз полази данас! Чангша зона слободне трговине грађевинске машине коришћене опреме за извоз први појединачни полазак

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 55

Ујутро 14. октобра, уз гласну грају мотора, конвој са 16 комплета половних грађевинских машина и опреме Хунан Висаста Импорт анд Екпорт Цо., ЛТД. (у даљем тексту „Висаста“) у зони слободне трговине аеродрома Чангша биће послата у 11 земаља као што су Узбекистан, Вијетнам, Египат и Уједињени Арапски Емирати.

1

Промовисање извоза половне опреме грађевинских машина од великог је значаја за омогућавање трансформације и унапређења повољне индустрије грађевинских машина у покрајини и интеграцију у домаћи и међународни двоструки циклус. Тренутно, област Цхангсха у зони слободне трговине организује цео процес пробне наруџбине коришћене опреме за грађевинске машине, за коју се очекује да ће до краја ове године достићи 500 милиона јуана, извоз у више од 10 земаља. Церемонија одласка означава успех првог појединачног покушаја.

2

Као једно од два пилот трговинска предузећа у Чангши, Висаста је ушла на аеродром слободне трговине Чангша у мају 2021. и представља кључно спољнотрговинско предузеће у парку. Успешно је извозила половну грађевинску машинерију и опрему као што су камиони за бетон и мешалице у више од 40 земаља и региона дуж „Појаса и пута“. У грађевинској механизацији извоз коришћене опреме акумулирао је богато искуство, технологију и ресурсе купаца. До краја 2021. кумулативни извоз износио је више од 45 милиона долара.

„Цео процес пробног извоза коришћене опреме грађевинских машина у Чангши, који је формулисала зона слободне трговине Чангша, пружа системско решење за извоз коришћене опреме.“ Диколн Тан, шеф Висаста, рекао је да зона аеродрома Цхангсха Фрее Траде има предности луке, платформе, финансијских услуга у ланцу снабдевања, пратеће услуге и политике су савршене. Овим пробним налогом, захваљујући помоћи округа, предузеће је успешно завршило релевантну пословну организацију за мање од месец дана. Извоз 16 комплета опреме, укључујући Сани Хеави Индустри, Зоомлион камионе пумпе за бетон, камионе за мешање, као и Сунвард интелигентни багер и друге врсте опреме, износио је 8 милиона јуана.

3

Вруће категорије